Jumina design - naturmaterialer og økologiske tekstiler i få eksemplarer

06.10.2009

Jumina design - naturmaterialer og økologiske tekstiler i få eksemplarer

Jumina design er først og fremst klær til barn i naturmaterialer som lin, ull, silke og økologisk fair-trade bomull. Det er Elisabeth Grønning Rognmo som designer og produserer alt selv. Hvert plagg blir produsert i få eksemplarer og du finner ingen plagg som er helt identiske. Hun lager også unica til de som måtte ønske det!Du kan gå direkte inn på nettbutikken for å handle – og hun sender plaggene dit du måtte ønske i verden. Du finner henne også på Designernes eget julemarked i Oslo i DogAs lokaler den 5. Og 6. Desember!

Kommentarer

Gravatar profile image

07.10.09 11.27 Anne panne Svar

Så søøøøte!!

Gravatar profile image

07.10.09 16.16 inga Svar

kult! Morsomt og søtt på en gang!

Gravatar profile image

07.10.09 18.13 marianne Svar

Så flotte klær!!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten