Jumina design - naturmaterialer og økologiske tekstiler i få eksemplarer

06.10.2009

Jumina design - naturmaterialer og økologiske tekstiler i få eksemplarer

Jumina design er først og fremst klær til barn i naturmaterialer som lin, ull, silke og økologisk fair-trade bomull. Det er Elisabeth Grønning Rognmo som designer og produserer alt selv. Hvert plagg blir produsert i få eksemplarer og du finner ingen plagg som er helt identiske. Hun lager også unica til de som måtte ønske det!Du kan gå direkte inn på nettbutikken for å handle – og hun sender plaggene dit du måtte ønske i verden. Du finner henne også på Designernes eget julemarked i Oslo i DogAs lokaler den 5. Og 6. Desember!

Kommentarer

Gravatar profile image

07.10.09 11:27 Anne panne Svar

Så søøøøte!!

Gravatar profile image

07.10.09 16:16 inga Svar

kult! Morsomt og søtt på en gang!

Gravatar profile image

07.10.09 18:13 marianne Svar

Så flotte klær!!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten