Refleks redder liv…

17.10.2013


Refleks redder liv…Het det i en god gammel kampanje fra Trygg Trafikk eller noe sånt. Den gangen var det snakk om rektangulære plastbrikker med logo fra samarbeidende forsikingselskap, supplert med hyssing og en liten sikkerhetsnål til forskriftsmessig montering på høyre jakkelomme. 

Verden har imildertid gått videre. Nå er det både morsomt og dekorativt med livreddende reflekser i alle former, fasonger og design. For SeeME har tatt i bruk design som strategisk verktøy for å skape et positivt engasjement rundt den livreddende refleksbruken. Bra tenkt og bra gjort, og kanskje den helt perfekte gaven til noen du bryr deg om. Og hvis du bryr deg litt om deg selv, er det bare å boltre seg i kolleksjonen fra SeeME. 

Velg og vrak blant selvklebende, hengereflekser, slapwraps, magneter, tags… og bli oppdaget i høst! SeeME finner du i Norsk Flid Husfliden; i den nye nettbutikken eller nærmeste butikk der du bor.


Albert Åberg RefleksNemi refleksNemi refleksNemi refleks

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten