Scandinavian Surface tar naturen inn til deg

18.10.2012

Det er ikke vanskelig å se hvor inspirasjonen kommer fra. Det Bergens-baserte designbyrået Scandinavian Surface har siden starten i 2004 gledet et voksende publikum med spennende produkter og godt design – med tydelige referanser til norsk natur.

Veggdekor er blitt en signatur for både dem og alle de rommene som har fått nytt liv og særpreg med Scandinavian Surface. De har fått mye og velfortjent oppmerksomhet nasjonalt og internasjonalt for sine innovative produkter og lekne tilnærming til interiør og design.

Scandinavian Surface finner du hos Norsk Flid Husfliden. Kuvertbrikkene og bordskånerne er fine julegaver til deg selv og andre med like god smak som deg selv. Og hvis du synes det er for tidlig å tenke julegaver, er det i hvertfall sesong for isskarpen deres.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten