Norsk design, glade farger, naive figurer og en nuss til Nora!

17.09.2012


Blafre er det lille, norske designfirmaet, som leverer produkter med de gladeste fargene og de herligste små figurer i en unik retrostil som aldri går av moten! Og når vi sier det ”lille” norske designfirmaet er det ikke antall produkter eller distributører vi tenker på – for de har et enormt utvalg produkt og selges i nærmere 600 butikker – men det er utrolig nok et familiefirma med 6 ansatte.

Blafre ble etablert høsten 2005 i gründer Ingrids svangerskapspermisjon. Det er derfor det står «Nuss til Nora», datteren, på baksiden av hvert eneste kort som produseres. Firmaet holder til i Oslo, og både Ingrid og ektemannen Remi er sentrale i driften. Hun med design og administrasjon, han med salg og produktutvikling. I tillegg jobber det dyktige og engasjerte mennesker med kundekontakt, pr og design - og i butikken og kaffebaren.

Blafre har nemlig hovedkontor, med showroom, butikk og kaffebar, i idylliske Ekeberg hageby. Der er det definitivt verd å ta turen innom! Her er dørene åpne alle dager utenom mandag, og du finner hele Blafre-sortimentet til enhver tid, ofte blir nye produkter tilgjengelig her først. I kaffebaren kan du kjøpe deg nydelig kaffe, kakao og te og noe enkelt å spise. Her finnes det også en egen lekehytte, som barna elsker, og gratis internett.

I lokalene på Ekeberg arrangeres det også jevnlig kundekvelder med mange gode Blafre-tilbud. Følg med på disse på deres facebookside.Kommentarer

Gravatar profile image

18.09.12 09:06 Lillian Svar

wow! Så lekkert! Jeg skal jammen ta turen innom!

Gravatar profile image

18.09.12 09:07 Henriette Svar

Fin artikkel - og lekre og lekne produkter! Meldte meg på nyhetsbrevet deres - gleder meg til kundekveld! (håper det er snart...)

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten