Norsk Design i verdensklasse

24.12.2010

Norsk Design i verdensklasse

Kanskje vi kan slippe litt av kompleksene vi har i møte med våre skandinaviske naboers designtradisjoner snart, for norsk design fortsetter å gjøre seg bemerket internasjonalt. I høst har det drysset priser og utmerkelser over norske designere – og kanskje gjevest av alt – en Red Dot Award til nyutdannede Bilal Zia Chaudhry fra Arkitekt- og Designhøgskolen i Oslo for sin diplomoppgave med en innovativ løsning for rask nedkjøling av hypertermi hos slagpasienter.

Ellers er det mange andre designere som har fått heder og ære, som Strømme og Throndsen Design for Jacobs Utvalgte, Dinamo Design for sin emballasje for Prior, Tank design for Mack og Design Journey for kartongvinen My World.

 

Dermed er lista lagt for designere og designernes forhåpentligvis stadig økende skare av gode oppdragsgivere.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten