Sats på god design

31.03.2010

Sats på god design

Det var meldingen fra næringsminister Trond Giske etter Norsk Designråds årlige utdeling av Merket for god design. I et høykostland som Norge er en strategisk satsing på design blitt stadig viktigere for å lykkes og for å kunne hevde seg i konkurranse med utenlandske aktører.Merket for god design er en utmerkelse som anerkjenner bedrifter og designere som gjør nettopp dette og jobber metodisk med design. I år var det totalt 31 bedrifter som fikk det ettertraktede merket. Blant dem var Anti Sweeden som har suksess med jeans forankret i norsk kultur og godlynt svenskehat. Sexleketøyet Laids nådde også opp. Den første norskproduserte serien med sexleketøy har klart det nesten ingen andre gjør - å bryte med den tradisjonelle sexindustriens påtrengende konvensjoner og virkemidler.Norsk Designråds sider får du oversikt over alle vinnere. Der kan du også lese mer om Sorrisniva som er det nye navnet på Alta Friluftspark og en viktig grunn til at de vinner kampen om turistene i Finmark akkurat nå.

Kommentarer

Gravatar profile image

05.04.10 21:58 lida Svar

kult!

Gravatar profile image

05.04.10 22:00 Per Magne Svar

Enig. Mye kult. Men litt usikker på Anti Sweden egentlig. Vet ikke helt bare. grensegangene er jo litt vanskelige her før det bare blir litt paptetisk eller rett og slett litt teit??

Gravatar profile image

06.05.11 08:05 Chianna Svar

At last, someone comes up with the "right" aswner!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten