Alt klart for bunadssesongen?

02.05.2012

Nå er det mai, og bunadssesongen er for alvor i gang. Anledningene kommer tett i ukene som kommer for alle oss som er så glad i den fantastiske bunads- og folkedraktkulturen vi har i Norge. Derfor er det viktig å forsikre seg om at bunaden er klar til dyst,  nystrøket og fin etter alle kunstens regler. Kanskje du også skal gi bunaden et ekstra løft i år, med noe av det tilbehøret du finner hos oss i Norsk Flid Husfliden?

Vi syr ikke bare storparten av Norges bunader – vi har også et rikholdig tilbud av bunadstilbehør fra anerkjente kvalitetsleverandører som Klaveness, Solhjell og Sylvsmidja. Fra Klaveness har vi både bunadssko og snørestøvletten som er spesielt utviklet for Norsk Flid Husfliden. Sylvsmidja er Norges ledende produsent av bunadssølv, og Solhjell leverer bunadsskjorter som tilfredsstiler de strenge kvalitetskravene som følger naturlig med en bunad.

Og hvis du ikke allerede har investert praktiske oppbevaringsposene til bunaden din, er det kanskje på tide å gjøre det nå. Det er all grunn til å ta godt vare på et plagg som skal vare i generasjoner.

Stikk innom din nærmeste Norsk Flid Husfliden, så er du klar for mai!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten