Vinner av ”Fashion Awards” og en vevavdeling som bare MÅ oppleves!

19.07.2012

Det har vært husflidsbutikk i Holmestrand siden 1966, og Norsk Flid Husfliden Holmestrand slutter ikke å imponere eller sette sine spor - blant annet ble de vinner av ”Fashion Awards” i 2009! Her ønskes du varmt velkommen dyktige og erfarne fagfolk til de store, lyse og tilgjengelige lokalene på bakkeplan. –Alltid med spennende utstillinger laget av butikkens egne dekoratør Nina!

Butikken har et stort utvalg av gaver, tekstiler, klær, smykker, garn og bunad. Alle Vestfoldbunadene her blir produsert lokalt, og noen av modellene kan kjøpes som pakke for de som ønsker å sy selv. Her finner du også en stor avdeling med strikkegarn og mønster. Høst og vår arrangeres det strikkekafè siste tirsdag i måneden. Her er alle hjertelig velkommen til en god strikk!Vevavdelingen MÅ bare må oppleves! Her finner du et av landets største utvalg av vevgarn, vevutstyr og mønster. Trenger du noe de ikke har i butikken, bistår fagfolkene deg med å skaffe det. Her finner du også mønster og garn til Vestfold-teppene og -løperen.

I tillegg rommer butikken en stor og spennende bekledningsavdeling med klær fra bl.a. Oleana, Edel Design og Haugland. I 2009 vant Norsk Flid Husfliden Holmestrand «Fashion Awards», og var med dette den første Husflidsbutikken i Norge som nådde helt til topps i dette moteshowet! Vi gratulerer!

Og selv om butikken er en grunn i seg selv til å komme til Holmestrand, er det mye annet spennende å oppleve her også. På kommunens hjemmeside heter det: «Holmestrand - byen under fjellet.» Holmestrand har en rik historie bl.a. som kystby. Havna har i de senere år blitt oppgradert og framstår i dag med en flott gjestehavn. På brygga kan du nyte friske nyplukkede jordbær. Noen få personer som engang levde og arbeidet i Holmestrand, har blitt nasjonale eller internasjonale kunstnere: Blant annet Olav Duun, Harriet Backer, Agathe Backer Grøndahl og Kåre Holt.

Av severdigheter kan nevnes Holmestrand Aluminiumsmuseum, Nord-Jarlsberg-musèene, Olav Duuns hjem og Reidvintunet. Holmestrand har en gammel kirke fra 1674. Den er bygget i Y-form. Det finnes bare fire slike i Norge

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten