Norsk design, god kvalitet og håndarbeid i Storgata

03.07.2012

Norsk Flid Husfliden i Porsgrunn finner du i Storgata 96 C, like ved Bratsberg Brygge. I butikken bugner det av norsk design, og Norsk Flid Husfliden Porsgrunn er det perfekte stedet å dra innom hvis du trenger en gave med en helt spesiell historie.

Her finner du også en egen bunadsavdeling med en flott systue, der du får alt fra komplette bunader til materialpakker med kyndig veiledning for de som ønsker det. Her er det flittig arbeid året rundt, og det leveres et stort antall Telemarksbunader landet rundt fra denne systua i Porsgrunn. Det er virkelig en opplevelse å høre de som syr bunaden fortelle alle de små og store hemmelighetene bak hvorfor den er akkurat sånn. Her kan du lese Borghild Helene Farstad fortelle om den fantastiske bunadsavdelingen.

Norsk Flid Husfliden Porsgrunn utvidet nylig butikken sin, og har fått en helt spesiell garnavdeling. Her finner du alt du måtte ønske av garn og utstyr. Sylvia Veliz er ”strikke- og garneksperten” i butikken og hjelper deg mer enn gjerne med ditt neste prosjekt! Hun har inspirert flere andre som har ønsket å bli strikket for til å strikke selv – de har blitt bitt av strikkebasillen. Les artikkelen her. Er du mer klar for det sosiale? –Bli med på strikkecafe! Strikkecafeen holdes andre onsdagen i hver måned - her kommer det folk fra både fjern og nær – og alle er velkommen!

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten