Håndlaget i alt fra sølv til bunad og strikk i Arendal

26.06.2012

Norsk Flid Husfliden i Arendal er definitivt verd et besøk. I butikken møter Anne Helene og Anne May deg varmt velkommen, og i veggene og hendene i systua sitter det mer enn 50 års erfaring. I systua treffer du fire hardtarbeidende sydamer som skreddersyr Rundtrøyebunaden til både dame og herre. De skreddersyr til og med den samme bunaden for barn.

I butikken får du håndlaget bunadsølv fra lokale søvsmeder, her finner du også egen strikke- og vevgarn avdeling med alt du måtte ønske av garn og mønster. I butikken hjelper de deg gjerne med tips og triks til ditt nye prosjekt.

Gaveavdelingen har et rikt utvalg av norsk design med tilhørende små historier i alle prisklasser. Velkommen til Norsk Flid Husfliden Arendal!
(Foto: Eva Brænd og Frode Larsen)

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten