Fuglen kaffebar - Oslo 1963, Tokyo 2012

25.05.2012


Fuglenkaffebar så dagens lys i 1963 med en fugl i et bur som fast inventar – Kaffefuglen. Kaffefuglen er borte, men kaffebaren er som den var på 60-tallet – og nå med ny avdeling i Tokyo. Liker du stilen fra 50-60 tallet, god kaffe og cocktails bør du definitivt ta turen innom Universitetsgata 2 i Oslo, eller Tomigaya 1-16-11, Shibuya-ku, Tokyo.

Fuglen består av kaffebar på dagtid, cocktailbar på kveldstid og interiørbutikk for møbler og designobjekter fra 50- og 60-tallet på heltid. Vintagemøblene brukt i kaffebaren er til salgs. Fuglen i Oslo har som sagt bestått i mange år, men 10. mai åpnet selveste Trond Giske deres helt nye avdeling i Tokyo! Grattis.

Hvorfor Tokyo? Tokyo har satt sine spor på kaffekartet med sin bevissthet og kunnskap om kaffekvalitet. I tillegg er det en trendy by som vil ønske norsk vintage-design velkommen sammen med god kaffe.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten