Fra Snøhetta til Kristiansund!

29.05.2012

Da er beslutningen tatt. Norsk Flids rundreise i Norge begynner i Kristiansund. Med våre 29 butikker som reiseguide og rasteplasser på veien, går turen hele landet rundt. Vi håper du henger med, og at det kan gi deg lyst og inspirasjon til å reise videre i Norge på egen hånd. Og når du er ute og reiser, er det all grunn til å unne seg et besøk i våre butikker. Hos oss har hver butikk  en helt spesiell tilknytning til det stedet  den hører til. Derfra har den sitt særpreg og egenart, og den  representerer både lokale tradisjoner og lokal skaperkraft.

Beslutningen om å starte turen ble tatt på Tverrfjellet, da Norsk Flid Husfliden nylig var samlet på Viewpoint Snøhetta på Dovre. Arkitektkontoret Snøhettas internasjonalt anerkjente utsiktspunkt på Tverrfjellet er ikke bare en enestående opplevelse og et markant nasjonalt identitetsmerke.  Det er også et av mange gode eksempel på hvor mye spennende som skjer og skapes i Norge i dag.

Så da er turen allerede i gang, og neste gang vi stopper er vi i  vakre Kristiansund.

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten