Wallpaper Award 2010 for "best cooks kit" til Basic-serien av Frost Produkt og StokkeAustad

26.01.2010

Wallpaper Award 2010 for

Bakgrunnen for Basic-serien som i forrige uke ble vinner av Wallpaper Award 2010 var et felles ønske om å lage tidløse og holdbare verktøy for å lage, servere og nyte god mat! Nærhet til matlagingen og brukervennlighet stod øverst på prioriteringslisten til samarbeidspartnerne Frost Produkt og StokkeAustadDet er store ergonomiske håndtak på de ulikeredskapene og korken i karaflene er enkle å håndtere. Den store åpningen i karaflene gjør det enkelt både å helle på og ut av dem.Basic-serien består i dag av skjærebrett, potetskrubb, moser, serveringsskje, gryteunderlag, stabelbare lysestaker, vannkaraffel, vinkarafel og glass. Serien blir vist under Stockholm Furniture fair om to uker.


Kommentarer

Gravatar profile image

06.05.11 18:44 Lefty Svar

The forum is a brighter place thanks to your posts. Thnkas!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten