Wallpaper Award 2010 for "best cooks kit" til Basic-serien av Frost Produkt og StokkeAustad

26.01.2010

Wallpaper Award 2010 for

Bakgrunnen for Basic-serien som i forrige uke ble vinner av Wallpaper Award 2010 var et felles ønske om å lage tidløse og holdbare verktøy for å lage, servere og nyte god mat! Nærhet til matlagingen og brukervennlighet stod øverst på prioriteringslisten til samarbeidspartnerne Frost Produkt og StokkeAustadDet er store ergonomiske håndtak på de ulikeredskapene og korken i karaflene er enkle å håndtere. Den store åpningen i karaflene gjør det enkelt både å helle på og ut av dem.Basic-serien består i dag av skjærebrett, potetskrubb, moser, serveringsskje, gryteunderlag, stabelbare lysestaker, vannkaraffel, vinkarafel og glass. Serien blir vist under Stockholm Furniture fair om to uker.


Kommentarer

Gravatar profile image

06.05.11 18.44 Lefty Svar

The forum is a brighter place thanks to your posts. Thnkas!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten