Håndlaget - i grove leirtyper, naturfarger, og litt kontraster.

18.12.2013


GoForm er egentlig Beate Lund Kristiansen. Hun lager keramikk for hånd, og ønsker å holde seg til; røft, tøft og moderne som hun selv sier! Produktene hennes er gjennomgående i grove leirtyper og naturfarger, men det er ofte et element av kontrast i form av finish og farge, og av og til litt humor. ”For meg er det viktig at jeg er i bevegelse uttrykksmessig, og at prosessene skjer naturlig ut i fra hvor på ”stien” jeg befinner meg. Det er viktig å være tro mot seg selv og det man står for. Først da har det man lager en mulighet til å bli 100%, tror jeg”, sier Beate selv. 

Beate henter sin inspirasjon fra mennesker, natur, tekstiler, kunst, bøker og ord, hverdagsritualer og personlige behov. 

”Det jeg synes er så utrolig givende med keramikken, og for øvrig alt annet skapende, er at man står så fri – fri til å bruke øyeblikket. Det jeg produserer skal reflektere meg, på en måte... Og så er det bare å håpe at det rører ved noe i andre… ” sier Beate. 

Et stort utvalg av produktene får du kjøpt i din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk, eller du kan få dem sendt i posten fra deres nettbutikk.

goform hjerteskålGoform krus med rødt hjertegoform hjrte til inngangsparti

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten