67 luer. 23644 stemmer. Og 20 dager igjen.

14.02.2011

67 luer. 23644 stemmer. Og 20 dager igjen.

VM-luer og stemmer strømmer inn i takt med at VM-feberen for alvor brer seg over landet. Vår uhøytydelige strikkekonkurranse engasjerer tydeligvis strikkeentusiastene, for her strømmer høyst personlige VM-luer inn med stor fart.

Det går i rødt hvitt og blått. Ikoner som kvikklunsj og solo er selvsagt representert. Og elger. Og bjørner. Med og uten dusk. Og selvfølgelig, en VM-Panda. Godt jobbet. Eller strikket. For nordmenn er ikke bare født med ski på beina. Ser ut til at en del er født med pinner i hendene også. Da gjenstår det bare å minne om at det fortsatt er 20 dager igjen å gjøre det på. Lykke til!

Kommentarer

Gravatar profile image

17.02.11 13:59 Giazory Svar

Useriøs kommentar: Jeg liker ikke luer jeg.

Gravatar profile image

21.02.11 15:26 Anita Edlund Strand Svar

Hvorfor reklamere for Solo, Kvikklunsj og reinsdyr ? Synes lua med det norske flagg er best :)

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten