Mirasol – Garnet med et eget prosjekt. Oppkalt etter en indianerjente i Andesfjellene. Fra Du Store Alpakka.

16.09.2010

Mirasol – Garnet med et eget prosjekt. Oppkalt etter en indianerjente i Andesfjellene. Fra Du Store Alpakka.

Per Svendsen og Kari Hestnes som star bak garnmerket Du Store Alpakka har et stort prosjekt der de ønsker å gi tilbake til samfunnene de samarbeider med. De har etter flere års arbeid startet en egen skole og fadderordning i Andefjellene.

Du kan bli fadder her, eller du bidrar med tre kroner fra hvert garnnøste av mirasol-garnet som går uavkortet til Mirasol-prosjektet. Og hvis du ble nysgjerrig kan du lese mer om den entusiastiske og idealistiske tekstilbedriften. Du får kjøpt garnet hos Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Gravatar profile image

16.09.10 14:14 Synnøve Svar

Dette gir strikkingen enda mer mening...

Gravatar profile image

16.09.10 14:14 Synnøve Svar

Dette gir strikkingen enda mer mening...

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten