Mirasol – Garnet med et eget prosjekt. Oppkalt etter en indianerjente i Andesfjellene. Fra Du Store Alpakka.

16.09.2010

Mirasol – Garnet med et eget prosjekt. Oppkalt etter en indianerjente i Andesfjellene. Fra Du Store Alpakka.

Per Svendsen og Kari Hestnes som star bak garnmerket Du Store Alpakka har et stort prosjekt der de ønsker å gi tilbake til samfunnene de samarbeider med. De har etter flere års arbeid startet en egen skole og fadderordning i Andefjellene.

Du kan bli fadder her, eller du bidrar med tre kroner fra hvert garnnøste av mirasol-garnet som går uavkortet til Mirasol-prosjektet. Og hvis du ble nysgjerrig kan du lese mer om den entusiastiske og idealistiske tekstilbedriften. Du får kjøpt garnet hos Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Gravatar profile image

16.09.10 14.14 Synnøve Svar

Dette gir strikkingen enda mer mening...

Gravatar profile image

16.09.10 14.14 Synnøve Svar

Dette gir strikkingen enda mer mening...

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten