Astrup Fearnley Museet – via WiFi og mobil

13.09.2010

Astrup Fearnley Museet – via WiFi og mobil

Astrup Fearnley Museet har siden åpningen i 1993 befestet seg som en viktig institusjon for presentasjon av samtidskunst gjennom prestisjefylte utstillinger, samtidig som museet disponerer en stor samling norsk og internasjonal samtidskunst.

I forrige uke åpnet Jonas Gahr Støre utstillingen Intimacy av Ernesto Neto. Her blir du invitert inn i store biomorfe rom bestående av myke stoffer, eksotiske lukter og lyse farger. 990 personer møtte til åpningen!

På fredag er det nok en ny utstilling som åpnes; Rotasjoner #2 . Rotasjoner #2 inngår i en serie med utstillinger som søker å åpne for nye sammenhenger og møtepunkter mellom kunstverk fra Astrup Fearnley Samlingen. Begge utstillingen står fram til 02.01.2011.

I tillegg til museumsvertene som du kan snakke med, de åpne omvisningene på søndager og kunstprat på lørdager kan du nå også høre mer om utstillingene og de ulike verkene via mobilen din - enten gratis via wifi, prøv her, eller på mobilen ved å ringe et nummer og taste inn en gitt kode. God Tur!

Kommentarer

Gravatar profile image

15.09.10 13:55 Annabelle Svar

dritlekkert!

Gravatar profile image

26.10.10 13:41 Elin Tindra Askerød Svar

veldig spennende og uttryksfuldt ,levende, vakkert og tilstedeværende - dette vil jeg se! (rotasjoner,,,)

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten