Verdens vakreste reise, sier reklamen for Hurtigruta. Og for en gangs skyld er det antagelig sant.

02.07.2010

Verdens vakreste reise, sier reklamen for Hurtigruta. Og for en gangs skyld er det antagelig sant.

Det finnes to typer nordmenn. De som virkelig har reist nordover med Hurtigruta, og de som alltid snakker om å gjøre det.

Hurtrigruta har liksom en egen klang. Midnattsol, Trollfjord, Finnmarken og alle de andre skipene, som har vært et fast innslag langs norskekysten i 117 år!

Det er ingen tvil om at turistene har skjønt det, når de benker seg til på dekket på nordgående Hurtigrute og nyter en av verdens vakreste sjøreiser med Lofotveggen som spektakulært sceneteppe.

Jo da, klisjeene sitter løst når du snakker om en reise med Hurtigruta. Det er en antagelig en av de tingene du heller bør gjøre. For eksempel i sommer. God reise.

Kommentarer

Gravatar profile image

02.07.10 23:21 mrsmollies Svar

OK. Skal en vakker dag bli en av de som faktisk tar Hurtigruta. Vakkert!!! Amen ;)

Gravatar profile image

06.07.10 00:13 Arne Svar

Been there, done that. Twice!

Gravatar profile image

06.07.10 11:46 Anna Svar

Eg har sjølv jobbet 2 år på den ene hurtigruten, og vil ikkje anbefale dei under 35 og reise på hurtigruten vist ikkje du er spesiellt intressert! Siden gjennomsnitts alderen på dei reisande er rundt 55-60 år.

Gravatar profile image

10.08.10 09:19 leo

jeg reiste nettopp og er godt under 30 og elsket det! Tror hjennomsnittsalderen er så høy på grunn av prisen... En fantastisk naturopplevelse som jeg unner absolutt alle!

Gravatar profile image

10.11.10 12:04 Daniel

En flott måte å reise på, selv om man er rundt 30 +-, sånn som jeg. Har hatt flere flotte turer, sommer og vinter. Det spørs helt hvilke interesser man har - er du ute etter kontraster og variasjon i vær og vind, mennesker, steder og arkitektur/design, det å se kysten av dette vakre landet - så kan hurtigruten anbefales på det varmeste. Det er rett og slett kontraster, vilt og vakkert på alle måter. I tillegg er det en veldig konfortabel måte å reise på. Så kom igjen ta hurtigruten - ikke la alder være kriterium for valg

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten