Ikke glem bunadsmessen på Grand Hotell på torsdag!

09.06.2010

Ikke glem bunadsmessen på Grand Hotell på torsdag!

Nei, det er ikke 17 mai. Det er bare Norsk Flid Husfliden som inviterer til en unik bunadsmesse på Grand Hotell, konferansesal Hambro. En enestående anledning til å oppleve den helt spesielle folkedrakttradisjonen vi har her i Norge.

Her kan du selvsagt se masse bunader, men enda bedre er at du får møte de som syr dem! Og hvis du er en av de som fortsatt ikke har bunad, er dette anledningen. Velkommen til en bunadsopplevelse på Grand Hotell i Oslo, 10.00 – 18.00.

Kommentarer

Gravatar profile image

16.06.10 09:45 Per Svar

Fantastisk å se så mange flotte bunader stilt ut på en gang.... Formidlet av fagkompetanse!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten