Se Norges bunader og møt de som syr dem!

04.06.2010

Se Norges bunader og møt de som syr dem!

10. juni inviterer Norsk Flid Husfliden til stor bunadsmesse på ærverdige Grand i Oslo i konferansesal Hambro. Her kan du se et stort utvalg av bunader fra hele landet, presentert av de som virkelig kjenner bunadene. Som har førstehånds kunnskap om det møysommelige arbeidet som ligger bak en bunad.

Hver bunad har sin egen unike historie, noe Norsk Flid Husfliden nettopp viste i sin nye bunadsfilm. På Bunadsmessen kan du også ta mål, bestille og innlede din egen bunadshistorie. Eller rett og slett bare nyte synet, for det er ikke så ofte du kan se så mange av Norges bunader presentert slik.

Bunadsmessen sammenfaller med Norges Husflidslag markerer 100 år med en rekke aktiviteter. En av dem er bunadsparaden fra Grand hotell til Operaen. Så hvis du synes det er lenge til 17. Mai….. God fornøyelse!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten