Iskrem garden

06.08.2009

Iskrem garden

På Waldeland gård på Jæren beiter kyrne i fred og fordragelighet som på de fleste andre gårder. Men resultatet er ganske annerledes; den ferske melken blir på gården, blandes med naturlige smaker og blir til fantastisk iskrem! Kortere vei fra melk til iskrem finnes nok ikke.

 

Det var i 2006 Grete Waldeland Høiland og Ole Morten Høiland bestemte at de ville mer enn vanlig gårdsdrift, og resultatet ble iskrem garden! De dro til Italia for å smake, lære og knytte kontakter. Og resultatet må oppleves! Bare naturlige råvarer og masse smak…

Kommentarer

Gravatar profile image

07.08.09 10:23 Signe Svar

Fristende! Går det an å få kjøpt denne iskremen over hele landet? Skulle gjerne hatt en liten smak...

Gravatar profile image

10.09.09 13:11 Christer Svar

Isen selges foreløpig bare i Rogaland og Hordaland. Noe som er svært synd, ettersom det er en nasjonalskatt av et produkt. Herlig konsistens, og en helt fantastisk smak.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten