Fuglen kaffebar

27.07.2009

Fuglen kaffebar

Fuglen kaffebar så dagens lys i 1963 med en fugl i et bur som fast inventar – Kaffefuglen. Kaffefuglen er borte, men kaffebaren er som den var på 60-tallet! Liker du stilen fra 50-60 tallet, god kaffe og cocktails bør du definitivt ta turen innom Universitetsgata 2 i Oslo!I dag er Fuglen espresso- og coktailbar kombinert med designbutikken Flabbergaster som selger interiør fra 1950/1960. Alt på stedet er til salgs og de har masse kult! Kaffen er virkelig god, og du må gjerne ta med deg matpakken din!

…Vi er ikke de eneste som er begeistret for stedet. Fuglen ble nylig omtalt i designbladet Monocle over flere sider, japanske Doraku (såvisst et slags livsstil/reise/mat magasin fra den store japanske avisen Asahi) har skrevet om den og Malem Design i London er imponert.Kommentarer

Gravatar profile image

27.07.09 16:36 Margrethe FL Svar

Stilig. Skal deff gå innom der når jeg er tilbake fra Ferie.

Gravatar profile image

31.07.09 13:15 Fuglen Svar

Det var sann hyggelig å bli omtalt av dere! Presiserer at cocktailbaren inntil videre kun har vært åpen i forbindelse med enkeltarrangementer, men at vi setter igang for fullt i løpet av høsten! Velkommen!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten