Drømmegarn fra Du Store Alpakka

22.02.2012

Drømmegarn fra Du Store Alpakka

Hvis du ikke har opplevd den utrolige garnkvaliteten i et alpakkaplagg, er det på høy tid å gjøre det nå. Du Store Alpakka har lansert sitt nye garnkonsept Dreamline, som består av tre supertynne luksusgarn Air, Soul og Sky.

De kan brukes hver for seg eller kombineres sammen. Når du legger dem dobbelt eller tredobbelt, får du frem helt nye garnkvaliteter og fargekombinasjoner. De tre garnene er nøye tilpasset til hverandre i fibermiks og farge, slik at det er en drøm å jobbe frem nye og spennende garn, akkurat slik du ønsker deg.

Dreamline kan du både ta og føle på hos Norsk Flid Husfliden. Kjenn på den unike alpakkakvaliteten som er både sval og varm på en gang – et av verdens mest ekslusive fibre.

Du finner også en egen garn- og mønsterbok med lekre design og mønster som du kan la deg inspirere av. Og hvis du er en av oss som trenger litt hjelp eller noen tips for på komme i gang, er du kommet til rett sted i Norsk Flid Husfliden.

 

Kommentarer

Gravatar profile image

05.03.12 12:16 Pernille Svar

Lekkert!

Gravatar profile image

05.03.12 12:16 Marte Svar

Fint!

Gravatar profile image

05.03.12 12:16 Kari Svar

Nydelig, dette må du bare prøve!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten