Vis meg vottene dine, og jeg skal si deg hvem du er!

25.01.2012

Vis meg vottene dine, og jeg skal si deg hvem du er!

Det er noe helt spesielt med Norge og votter – hjemmestrikkede votter! Og er du heldig så har du en bestemor som kan strikke de beste vottene, de med de mest unike mønstrene og best av alt; de blir bare bedre og bedre jo mer du bruker dem.

Hjemmestrikkede votter er kanskje den aller beste gaven du kan få – og gi. Med et helt eget mønster og en helt unik touch fra den som har strikket de. En spesiell vott bare for deg.

Her ser du et utvalg votter som vi har fått, og som vi er ekstremt glade i hver for oss – vår vott. Espen har fått sine brune votter av besteFAR, og hevdet hårdnakket at han ALDRI har frosset i selbuvotter når han satt i skiheisen på Oppdal i minus 12 grader... Mammaen til Hege har strikket de lilla og grå (og mange flere), og Gunn fikk sine helt unike Grovfjordvotter av ei god vennine, og de tovede røde er fra Heidi.

Selv har jeg fått mine hvite og sorte votter av bestemor Jenny Salbubæk, og de er virkelig de beste vottene noen gang. Mine votter!

Hvis du har lyst til å sette i gang med votter til deg selv eller til en spesiell venn er det bare å ta turen innom Norsk Flid Husfliden for garn og pinner, tips og ideer og det du ellers måtte trenge for å komme i gang. Strikk en vott og la den fortelle sin historie.

Kommentarer

Gravatar profile image

28.02.12 12:23 Oline Svar

Nå fikk jeg lyst til å strikke votter!

Gravatar profile image

28.02.12 12:23 Per Svar

Jeg tar frem igjen mine gamle Selbu-votter. Fin kontrast til skinnjakka!

Gravatar profile image

28.02.12 12:23 Linda Kristine Svar

Juhu! Dritkult!

Gravatar profile image

28.02.12 12:23 Andrea Svar

Fine Bilder! Så bra vinkling.

Gravatar profile image

07.03.12 17:08 Lidago Svar

cool!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten