Neste vår i Frankrike, allerede nå. Fra Katrin Uri.

25.11.2010

Neste vår i Frankrike, allerede nå. Fra Katrin Uri.

Mette Katrine Kaldhussæter, kvinnen bak klesmerket Katrin Uri, er allerede klar med vårkolleksjonen 2011. Sammen med fotograf Hilde Kvivik Kavli dro de til Sør-Frankrike for en omfattende fotoshoot som oser feeling og et magisk fransk lys.

Fantastiske bilder som sammen forteller en helt spesiell historie… Du kan se alle bildene fra turen her, på fotografens nettside. Og det var jo på ingen måte tilfeldig at de dro til Frankrike for å ta bildene, for kolleksjonen er inspirert av fransk og italiensk…, tilpasset den nordiske kvinnen.

Mette Katrin Kaldhussæter har kledd opp mange kjente norske kvinner I sine plagg, som hun selv sier; "Jeg vil lage klær som gjør den nordiske kvinnen vakker".

Stoff som gir hvert plagg karakter. Godt å ha på, behagelig mot kroppen, fint å se på. Kvaliteten I stoffene og ikke minst fargepalettene har ekstrem fokus hos designeren, og helt sikkert noe av det som gjør henne så populær.

Du finner klærne hennes i over 100 butikker landet rundt. God fornøyelse.

Kommentarer

Gravatar profile image

25.11.10 16:57 henriette Svar

smashing photos!

Gravatar profile image

26.11.10 10:48 hanna Svar

åh.. nå fikk jeg lyst på vårsol i frankrike!

Gravatar profile image

05.05.11 21:05 Essie Svar

BION I'm imprsesed! Cool post!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten