Melk eller marius? Fra ugly så klart!

04.11.2010

Melk eller marius? Fra ugly så klart!

Det begynner å bli noen år siden guttene bak klesmerket Ugly Childres Clothing lanserete sin første kolleksjon, og de kommer stadig med morsomme nyheter med fantastiske historier.

Med fjorårets lansering av Milk-kolleksjonen beviste Ugly-gutta nok en gang at det enkleste ofte er det beste. Tro mot sitt eget konsept, plukket de opp et design som er så utbredt og kjent at det bare skriker om å bli brukt. Først var det små bodyer som ble levert i miniutgaver av melkekartonger, så ble den utvidet med pysjamaser, og siste skudd på stammen er de klassike melkeflaskene. Det eneste produktet som passer like godt til liten som stor…

Bodyene i Milk-kolleksjonen gikk for øvrig av med seieren i vår uhøytidelige konkurranse om ”Den beste norske julegaven” i fjor, så får vi se om melkeflaskene blir en like stor suksess i år… “Mariusgenser-kolleksjonen” som er basert på tradisjonelle og særnorske strikkemønstre har også kommet med utvidelser – alt fra luer og sikleskjerf til en mariusgenser-kjole til søte små jenter! Du får dem hos din nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk, eller du kan kjøpe direkte fra deres nettshop.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten