Endelig Oslo Fashion Week – igjen!

12.08.2010

Endelig Oslo Fashion Week – igjen!

Det føles kanskje lenger, men det er ikke mer enn knappe seks måneder siden sist. For 17. august braker det løs igjen når norsk motbransje feirer seg selv og hverandre i fem dager til ende.

Egentlig starter det litt før, med PreDay og visning av Alpakka Society. Og strengt tatt enda litt før det, for i år har man utvidet det innholdsrike programmet til å omfatte Copenhagen Fashion Week.

Her får fire spennende brands representere norsk mote akkurat nå. Og det er ingen tvil om at det gror godt. Der den etablerte moteindustrien i Danmark og Sverige kjenner dønningene etter finanskrisen som ikke helt vil gi seg, skyter norsk moteindustri fart.

Catwalken på Oslo Fashion Week rommer en lang liste med spennende og mer etablerte designere og brands, som Fam Irvoll, Vatle, Iis, Moods of Norway, Leila Hafzi, Soyaaulait, Tina H, Venti Uno, Flinga, Kristar Design, Armando Santos, Epilogue og Veronica B Vallenes.

Klar for glitter og stas og norsk glam? Da vet du hva du skal gjøre 16-22 august. I mellomtiden kan du lese mer om alt som skal skje her.

Kommentarer

Gravatar profile image

13.08.10 13:48 hanna Svar

jeg skal ihvertfall! Litt glitter og glam er alltid bra!

Gravatar profile image

16.08.10 09:36 andreas Svar

looking forward!

Gravatar profile image

05.05.11 21:04 Tuesday Svar

I'm out of league here. Too much brain power on dipslay!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten