Cathrine Hammel designer fantastiske kolleksjoner fra bestefars wienerstol

04.02.2010

Cathrine Hammel designer fantastiske kolleksjoner fra bestefars wienerstol

Cathrine Hammel sitter i bestefars wienerstol og tegner klær til egen butikk. Hun skaper enkle, klassiske plagg for kvinner og barn med eksklusive material som kasjmir, silke og merinoull.Men det er interiør som rent genetisk er hennes hjerte nærmest. Bestefar Adam Eregdy var opprinnelig utdannet arkitekt fra Bauhaus-skolen i Berlin. Han flyttet til Oslo og møtte bestemoren til Cathrine; en vakker malerinne som nå sitter avslappet i sepiabrunt bak glass og ramme på Cathrines skrivebord.Du finner Cathrine Hammels fantastiske kolleksjoner hos Spazio i Oslo og på Cornelias hus i Trondheim. Anbefales på det sterkeste!


Kommentarer

Gravatar profile image

05.02.10 14:31 siw Svar

Fantastisk design og nydelige bilder :)

Gravatar profile image

06.02.10 20:44 ine Svar

utrolig stilig! Og en utrolig fin bildestil!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten