Retrostrikk fra Tine Solheim

18.09.2009

Retrostrikk fra Tine Solheim

Få norske designere har en like innholdsrik og variert CV som Tine Solheim. Hun er utdannet ved Haut Couture skolen i Paris, med æresdiplom som beste elev. Hun har hatt praksis hos Yves St. Laurent og Per Spook i Paris. Og i Saudi Arabia har hun gjort en jobb i kongefamiliens harem..!Nå har Tine også designet en helt egen kolleksjon for Norsk Flid Husfliden. Sonja heter kolleksjonen, som består av kort og lang damegenser, lue med topp og poselue, leggings, votter og skjerf. Tine har hentet inspirasjon fra tradisjonelle strikkemønster i arbeidet med kolleksjonen. Den finnes i flere fargekombinasjoner  og selges som strikkepakker i Norsk Flid Husfliden med oppskriftshefte, merke og garn fra Store Alpakka. 

Snart lanseres også hennes nye bok Maskepi - den kommer i salg hos blant annet Tanum og Norsk Flid Husfliden fra 6.oktober. Her gir hun deg et lite innblikk i tankene bak et strikkeplagg, hvordan hun kommer frem til ideene, og bruken av sin kreativitet når hun designer strikkeplaggene. Du vil finne noe for enhver smak fra de helt enkle småkreasjonene til de mer avanserte plaggene. Alle oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad og er samlet i et hefte som er lett å ta med seg bak i boken.

Kommentarer

Gravatar profile image

24.09.09 09:21 Tulla Svar

Skulle ønske jeg kunne lære meg å strikke :)

Gravatar profile image

08.10.09 08:46 anna k Svar

jeg også!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten