Streethearts. Gatemote på Norsk.

31.03.2009

Streethearts. Gatemote på Norsk.

The Streethearts. Norsk moteblogg med fokus på gatemote. Fotografene Andreas Schjønhaug og Eirik Slyngstad står bak bloggen som skal være en inspirasjonskilde for mennesker som er opptatt av mote. Bildene er tatt på gaten i Oslo og andre byer - av folk som har en tanke bak det de har tatt på seg. Som vil noe med klærne og har funnet en personlig vri på antrekket.

Kommentarer

Gravatar profile image

20.04.09 04:49 Tea Svar

I fremtiden hadde jeg og antagentligvis mange andre satt pris på om du lot være å oppfordre med pels! Takk...

Gravatar profile image

12.05.09 02:18 Marion Svar

Altså nå er det jo slik at mennesket har brukt pels i alle år, fordi det holder varme, Jeg er verken for eller imot pels bruk, og de fleste bruker da fuske pels igjen. Jeg har en pelskåpe selv, fikk den i 20 års dag, nå denne er veldig varm og god, den holder varme, det samme gjør skinn jakkene mine og skoene. hva dere har som er imot pelsbruk/skinn det bryr jeg meg ikke noe om, dere kan komme å si hva dere vil. som sagt norge er ett fritt land, skal dere som er imot pels bruk dømme oss an

Gravatar profile image

06.05.11 11:14 Keiffer Svar

Now I feel stupid. That's cleeard it up for me

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten