Sommerbryllup selvfølgelig

27.06.2013

Det er kanskje tidenes klisje, men finnes det noe vakrere enn sommerbryllup i Norge? Fest, feiring og lyse netter er en uslåelig kombinasjon.

To utfordringer melder seg raskt for de som er så heldige å bli invitert: Hva skal jeg ha på meg, og hva skal jeg gi i bryllupsgave. Begge deler er like viktig, og sier mye om hvem du er. Antrekket overlater vi til deg, men vi drister oss til komme med noen gavetips.

Kanskje det er en god ide å holde seg til konseptet? Velge noe fra alt det spennende som skjer innen norsk design akkurat nå? Serien Alv fra Wik og Walsøe er et godt tips, eller hva med det unike bestikket fra Skaugum? Du finner dette og mange andre gode ideer i Norsk Flid Husflidens nye nettbutikk.

Du kan også stikke innom en av butikkene på 29 steder over hele landet.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten