En alv til jul. Skogens engel.

13.12.2012

Designerduoen Wik & Walsøes keramikk er produkter som kler den norske julen spesielt godt. Wik og Walsøe er inspirert av troen på det umulige, og det var skogens engler – alvene – som ga dem gjennombrudd.

Alven har vært med helt fra debutkolleksjonen til den suksessrike designerduoen, og den lille populære alven er nærmest blitt en signatur, et symbol på drømmer og håp – og troen på det umulige. Og det er vel likeledes i alveskogen. Serien Alveskog er blitt veldig populær, og her har det kommet flere nyheter i løpet av høsten. Og så må vi jo ikke glemme alveserien i gull – nytt av året. 

For å se et bredt utvalg av alveserien og alveskogserien og for så vidt alle de ulike kolleksjonene til Wik & Walsøe er det bare å stikke innom nærmeste Norsk Flid Husfliden butikk. Her er det et godt utvalg, og gode historier med på kjøpet. Riktig god julehandel!

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten