Nyheter fra Alveskogen

08.08.2012

Alven har vært med helt fra debutkolleksjonen til den suksessrike designerduoen Wik & Walsøe. Den lille populære alven er nærmest blitt en signatur, et symbol på drømmer og håp – og troen på det umulige. Og det er vel likeledes i alveskogen. Serien Alveskog er blitt veldig populær, og nå i høst kommer en rekke nye produkter som kompletterer serien – intet mindre enn 5 nye produkter lanseres i disse dager: En serveringsbolle, kopp og skål, dyp tallerken, vanlig tallerken og et ovalt serveringsfat.

 Alveskog-serien er en perfekt gave, enten til deg selv eller til andre. Til noen som trenger et symbol på drømmer og håp – og troen på det umulige, eller rett og slett bare noen veldig fine dekorative interiørprodukt. Så da er det bare å stikke innom nærmeste Norsk Flid Husfliden å glede seg over nye og gamle stjerner i det fineste porselen fra Wik og Walsøe.

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten