100% design – for niende gang

03.08.2012

I september er det igjen klart for 100% Norway utstillingen i London – for niende gang! I år vil over 30 designere og produsenter stille ut sine produkter under den prestisjetunge London Design Festival.

100% Norway vil i år arrangeres på Tent London, den mest innovative designmessen under London Design Festival. Her skal utstillingen fylle Dray Walk Gallery og vil vise både prototyper fra unge designere og relanserte norske designklassikere. Det var i år rekordmange søkere til utstillingen, og det er Benedicte Sunde fra Norsk Designråd og Henrietta Thompson fra Wallpaper* som har stått for utvalget etter en nøye vurdering.  

Blant årets deltagere finner vi blant andre Vibeke Skar, som for andre år på rad stiller ut - denne gang med prototyper for sin nye serie i glass 'The Royal Family'. Ellers vil Alf Stures stoler Ola Windsor for Tonning stilles ut, og relanseringen Popcorn av Sven Ivar Dysthe.


Inspirert av mørke nordiske vinternetter har Transplant laget 'Shroom', en serie med intelligent utendørsbelysning som reagerer på bevegelse som vil lyse påå uteområdet på 100% Norway. Rudi Wulff vil vise en ny lampe i samarbeid med Northern Lighting og en serie med magnetbaserte produkter til bordet.


Og så er det selvsagt mye mye mer! Definitivt verd en tur til London! Full liste over alle utstillere finner du her, på Norsk Designråd sine sider.
 


Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten