Noe så magisk som et papirklipp med kyssegaranti til Jul

30.11.2011

Noe så magisk som et papirklipp med kyssegaranti til Jul

Karen Bit Vejle vet å alltid gjøre en magisk touch på sine fantastiske papirklipp. Nyheten nå til jul er en misteltein – med kyssegaranti! Gi den til en du vil ha et kyss av, eller kanskje får du en fra noen som vil ha ditt kyss til jul. All I want for christmas is… a kiss!

I tillegg til mistelteinen er det et stort antall små og store underfundige papirbilder som leker med lys og skygge nå til julen. En perfekt presang med en fin historie – og veldig lett å sende i posten!

Personlig er nok imidlertid favoritten den alltid magiske Ballerina Bulldog. I et elegant papirklipp kan hun nok virke litt tander ved første øyekast, men hun vet å forsvare seg. Ser du nærmere etter får du øye på hennes unike våpen; en bulldog (selvsagt), en revolver, en humle, et hjerte... I virkeligheten er hun altså en skikkelig råtass som vet å forsvare seg når livet biter eller når selvtilliten får en kakk.

Som Karen Bit Vejle selv sier: Ballerina Bulldog kjemper for rettferdighet, skjønnhet og ikke minst - for glede! Livet krever at vi er både søte, tøffe, snille og rå - og noen ganger at vi er alt sammen samtidig. Da er det lurt å lete etter ekstra kraft - både for balansens, håpets og gledens skyld. Vi har alle kreftene i oss - vi må bare huske på å hente dem frem.

De unike papirklippene får du kjøpt hos Norsk Flid Husfliden. Både en misteltein med kyssegaranti og en ballerina med powertools må vel være en perfekt julegave!? Det ryktes dessuten at Ballerina Bulldog vil skjule seg bak en av lukene i årets julekalender, så da er det bare å følge med, så kan hun bli din om du svarer rett!

Kommentarer

Gravatar profile image

30.11.11 21:17 Lars Svar

Wow! Så fint skrevet!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten