Bunad er gatemote – i mai

15.05.2013

Det er ikke mye som minner om støvete tradisjoner, når du ser de nye bunadsbildene Lars Botten har tatt for Norsk Flid Husfliden. Mer enn 110 bunader ble fotografert over en periode på 10 dager – et helt unikt dokumentasjonsprosjekt som virkelig viser hvorfor bunaden har en så enestående posisjon her i Norge. Bildene er presentert på de nye nettsidene som Norsk Flid Husfliden nylig lanserte.

Du kan også se et håndplukket utvalg i kampanjen som går DN s magasin D2 i disse dager. Og timingen er selvfølgelig ikke tilfeldig, for mai er den store bunadsmåneden her til lands. Da blir bunaden rådende gatemote, og Norge får gleden av å se resultatet av et ufattelig antall arbeidstimer i systuene landet rundt. Bunaden er en av veldig få ting som lages for å vare i generasjoner i dag. På samme tid er det et innovativt stykke arbeid, for det jobbes kontinuerlig med utvikling av nye bunader med solid forankring i gamle drakttradisjoner og historisk klesstil.

Kommentarer

Gravatar profile image

15.05.13 13:56 Per Svar

Her kommer bunadene virkelig til sin rett. Fantastiske bilder!!!

Gravatar profile image

16.05.13 11:01 hanna Svar

GRATTIS MED FLOTT ANNONSE I D2!

Gravatar profile image

23.05.13 11:37 Gatemote Svar

Gatemote er spennende greier og kan se at en kommer til lookbook.no når en skriver gatemote i browseren, det var noen 17 Mai bilder der. Ser frem imot mer gatemote

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten