Tandberg Performance Mic 20 – et formmessig uttrykk for Tandberg

23.03.2010

Tandberg Performance Mic 20 – et formmessig uttrykk for Tandberg

En ny bordmikrofon som skulle signalisere og øke bevisstheten om Tandberg som merkevare – det var oppgaven designteamet fikk når de skulle utvikle Tandberg Performance Mic 20. Og de lykkes.Mikrofonen er sentrum i en videokonferanse, og det formmessige uttrykket i Performance Mic 20 er at alle rundt bordet kan høres. I sin enkelhet er den dessuten et fint objekt på bordet, nesten som et møbel, som man ikke trenger rydde bort. Dette var også deler av begrunnelsen for at Tandberg Performance Mic 20 vant Merket for god design på torsdag. Der ble også mute-knappen vektlagt som et stort praktisk framskritt for brukerne.

Kommentarer

Gravatar profile image

06.05.11 05:53 Biana Svar

HHIS I sohlud have thought of that!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten