Etablert i 1972 – med formål om å selge norskproduserte varer og norsk design

26.07.2012


Norsk Flid Husfliden i Moss er kanskje ikke av de butikkene med lengst historie, men hvem trenger vel det når hvert eneste produkt i hele den sjarmerende butikken har sin egen unike historie! Og så er det dessuten 6 flotte ansatte her som gjerne forteller dem.

Norsk Flid Husfliden Moss ble etablert i 1972 med det formål å selge norskproduserte varer - i dag kanskje oversatt til norsk design - det være seg alt fra bunad til garn og strikkevarer, smykker, interiør og tekstiler… og enda litt til.

All produksjon av bunadene foregår lokalt i Østfold, og i butikken er det Hilde og Line som tar seg av damebunadene, mens Toril har ansvaret for herrebunadene. Her kan du komme innom om du ønsker en helt ny bunad, men de gjør også omsøm av gamle bunader, og hjelper deg med så å si alt det du måtte ha behov for innen bunad!

Nå i sommermånedene er det skikkelig sommerstemning både i og utenfor butikken i Moss, og byen er i seg selv et godt utgangspunkt for å oppsøke utstillinger og gallerier. Og så har de jo egen flyplass, så det er ingen unnskyldning til ikke å ta seg turen… Norsk Flid Husfliden Moss ønsker deg velkommen!

Kommentarer

Gravatar profile image

27.07.12 18:52 Irir ringstad Svar

Flott prestasjon

Gravatar profile image

31.07.12 10:54 Heidi Børstad Svar

Nydelige og innbydende bilder, nå må det bli en tur til Moss:-).

Gravatar profile image

02.11.12 22:55 Grethe Fossum Vold Svar

Så fint i sommer, gleder meg til en tur før jul.

Gravatar profile image

29.07.13 19:14 Iris Svar

Synes ikke det var lett å finne hjemmesiden til Moss. Kom rett inn i Nfs nettbutikk.

Gravatar profile image

29.07.13 19:14 Iris Svar

Synes ikke det var lett å finne hjemmesiden til Moss. Kom rett inn i Nfs nettbutikk.

Gravatar profile image

29.07.13 19:14 Iris Svar

Synes ikke det var lett å finne hjemmesiden til Moss. Kom rett inn i Nfs nettbutikk.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten