Det var lang kø i Storgata 23 i Bodø allerede en time før åpningen av nye Norsk Flid Husfliden i Bodø i dag

25.06.2012

Det ble ikke spart på noe under dagens åpning av ”nye” Norsk Flid Husfliden Bodø i Handverkergården i Storgata 23. Åpningen av den samlokaliserte butikken er en ny milepæl i Norsk Flid Husfliden Bodø sin 110 årige historie - nå er begge butikker lokalisert under samme tak! Fantastiske lokaler som stiller ut det beste Norge har å by på innen norsk design, garn og bunad!

Spente kunder stod i kø i over en time for å slippe inn på slaget til åpningen! Kjedeleder Per Willy Næsseth klippet snoren og åpnet butikken, og kultursjef Arne Vinje og styrerepresentant Hanna Tidslevold  holdt taler.

Daglig leder og alle ansatte fikk blomster og gode ord – og så fikk alle som ønsket smake kake i solen som skinner over et sommerfylt Bodø!

Vi gratulerer alle med nye butikk – og Norsk Flid Husfliden Bodø ønsker nye og gamle kunder velkommen inn!

Kommentarer

Gravatar profile image

25.06.12 20:03 Siri Svar

Kjempefin åpningsdag i Bodø. Velkommen du også!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten