Northern Delights. Verdens nordligste sjokoladefabrikk i Kviby i Finnmark.

27.03.2009

Northern Delights. Verdens nordligste sjokoladefabrikk i Kviby i Finnmark.

”Havkyss med salt i”. Det er den mest populære sjokoladen i sjokloladeriet i Kviby, der Camilla Nielsen kombinerer fransk sjokolade med arktiske bær i jakten på den perfekte smaken. Og havsalt. Og kanel. Og ingefær. Og andre eksperimenter som får Brimibu i Lom, Gutta på Haugen i Oslo og Sweetheart i Tromsø og sjokoladekjennere over hele landet til velge den eksklusive sjokoladen fra Camilla Nielsen og Northern Delights.Kommentarer

Gravatar profile image

03.04.09 09:51 bev Svar

...en grunn i seg selv til å ta en tur nordover! Må smile når jeg ser bildene.

Gravatar profile image

06.04.09 09:41 Solstråle Svar

Herlig konsept! Smake smake!

Gravatar profile image

17.08.09 19:07 Ingvild Holm Svar

For ett fantastisk sted! Dit vil jeg!!

Gravatar profile image

08.05.11 22:45 Veronika Svar

Har de ei egen hjemmeside? Har søkt litt rundt på nett, men de linkene jeg har funnet fungerer ikke.. Noen som vet? :)

Gravatar profile image

05.08.11 13:29 Camilla Nielsen

Hei Veronika, Dessverre så måtte vi legge ned så nå lager jeg bare sjokoladen på hobbybasis. Det er alltid trist når en drøm man arbeider mot ikke fullstendig går i oppfyllelse. Og slik var det med meg og Northern Delights. Mvh, Camilla Nielsen

Gravatar profile image

26.03.12 08:38 Camilla Nielsen

Hei igjen Veronika, du må gjerne bestille hos meg da jeg produserer på hobbybasis. send epost til: nielsencam@hotmail.com. Mvh, Camilla Nielsen

Gravatar profile image

02.02.12 21:45 Jessica Svar

Hej Camilla! Åh Nej!! Vad gör jag nu?? Jag har köpt din speciella kakao som jag använder i chokladmjölken. Jag är bokstavligt talat helt desperat efter den och undrar nu hur jag får tag i den? Kan man köpa den direkt från dig ? Jag blir väldigt glad över svar och salg... Hälsningar jessica

Gravatar profile image

26.03.12 08:36 Camilla Nielsen

Hei Jessica! Så fint å høre at kakaoen vår falt så i smak hos deg. Jeg kan lage et parti spesielt til deg. Jeg lager sjokolade nå kun på hobbybasis. Send meg en epost på nielsencam@hotmail.com, så skal vi få ordnet det skal du se :-) Igjen, tusen takk for hyggelig kompliment :-) Med vennlig hilsen Camilla Nielsen

Gravatar profile image

22.01.18 08:05 Camilla Nielsen

Hei, Jeg har en nyhet til deg: Jeg har startet opp med sjokolade igjen! Bedriften heter nå Sjokolade Camilla, og du finner meg blant annet på www.sjokoladecamilla.com, eller på Facbook under Sjokolade-Camilla :-) Med vennlig hilsen, Camilla Nielsen

Gravatar profile image

22.08.12 18:16 Elvis Nicolay Svar

Dette er verdens beste sjokolade!!

Gravatar profile image

22.01.18 08:04 Camilla Nielsen

Hei, Jeg har en nyhet til deg: Jeg har startet opp med sjokolade igjen! Bedriften heter nå Sjokolade Camilla, og du finner meg blant annet på www.sjokoladecamilla.com, eller på Facbook under Sjokolade-Camilla :-) Med vennlig hilsen, Camilla Nielsen

Gravatar profile image

22.01.18 08:03 Camilla Nielsen Svar

Hvis noen skulle dumpe innom denne siden, så har jeg en nyhet: Jeg har startet opp igjen! Bedriften heter nå Sjokolade Camilla, og du finner meg blant annet på www.sjokoladecamilla.com, eller på Facbook under Sjokolade-Camilla :-) Med vennlig hilsen, Camilla Nielsen

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten