Kaffe fra Ålesund til Tokyo og New York

24.02.2012

Kim  Haagensen, Sindre Røstad og John Wuya har en trang for å vise verden skandinaviske røtter, og det tenker de å gjøre gjennom Scandinavian Coffee House. Med kaffebaren skal de brande det skandinaviske,  det utlendinger ser på som urørt, rent og autentisk.

Gjennom kaffebarkonseptet sitt skal de vise skandinavisk design, arkitektur, interiør og kaffekultur. Snøhetta Arktitektkontor har ansvaret for å tegne innredningen og den baserer seg på åpenhet, ærlighet og nærhet til naturen - det som er kjennetegnet på det nordiske og skandinaviske.

 

Deigner Andreas Engesvik jobber sammen med Snøhetta på innredning, men har også ansvar for å velge ut produktene som skal pryde kaffebaren. SCH har et mål om å etterhvert kunne produsere egne ting under mekervaren Scandinavian Coffee House.

Kaffebaren åpner i mai i Ålesund, og ambisjonen videre er å flytte til New York i løpet av 2012 og deretter til Tokyo.
 

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten