Matvegen - fra øst til vest, sør til nord og kyst til fjord

06.11.2009

Matvegen - fra øst til vest, sør til nord og kyst til fjord

Matvegen er kulinariske rundreiser i Norge der du opplever noe av det beste landet har å tilby innen mat og vin. De utvalgte stedene bruker de beste lokale råvarene, har lokal forankring og et vertskap som formidler historien om stedet og dets menyer.Stedene i matvegen er nøye utvalgt etter noen tydelige kriterier. Blant annet har hvert sted alltid en husets meny, basert på utvalgte lokale råvarer og der noen retter forteller om geografisk tilhørighet. Sesongvariasjoner gjenspeiles i menyen og alle lokale råvarer skal være sporbare. I tillegg er vinlisten alltid samstemt med menyen!De kulinariske opplevelsene er like varierte som Norge er langt, og derfor er det lagt opp til tre ulike Matvegen: Matvegen fra Øst til Vest (eller omvendt om du vil), Matvegen fra Sør til Nord (eller omvendt om du vil) og Matvegen med smak av kyst og fjord. God Tur!

Kommentarer

Gravatar profile image

06.11.09 13:38 sigøyner Svar

kult! ...neoen som har prøvd?

Gravatar profile image

06.11.09 13:39 sannie Svar

...så han kokken fra røros på tv!

Gravatar profile image

09.11.09 09:21 Tulla Svar

Det frister skikkelig!! Og mange gode reisetips!

Gravatar profile image

06.05.11 05:31 River Svar

AFAIC that's the best asnwer so far!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten