Langs vegen. I Norge.

04.03.2009

Langs vegen. I Norge.

Spektakulære opplevelser. Det er det du har i vente når du tar turen langs noen av de flotteste vegstrekningene i Norge. Ikke bare naturopplevelsen i seg selv, men også en rekke tiltak langs vegen, som rasteplasser, utkikkspunkt og andre utsmykninger som bidrar til opplevelsen.Turistvegprosjektet som Statens vegvesen har tatt på seg ansvaret for, skal sikre og utvikle den turistattraksjonen disse vegene er. Så langt er Sognefjellet, Gamle Strynefjellsvegen, Helgelandskysten nord, Hardanger, Lofoten og Rondane innlemmet i prosjektet. God tur.Kommentarer

Gravatar profile image

05.04.11 12:10 Kunst og Design Svar

Fantastiske bilder!

Gravatar profile image

06.05.11 06:10 Kenelm Svar

Touchodwn! That's a really cool way of putting it!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten