You + Me og den strikkende klokken som det nå ryktes det er mulig å få tak i!

06.03.2013


Tidligere har vi skrevet om Siren Elise Wilhelmsen, og hennes strikkende klokke. 356 knitting clock strikker rett og slett tiden. Den strikker 24 timer i døgnet, og ett år i gangen. Et fantastisk visuelt og fysisk uttrykk for tiden som går - og etter ett år har du et to meter langt skjerf!

Artikkelen vi skrev om strikkelampen sist ble svært populær, og vi har fått mange henvendelser om hvor den kan kjøpes og eventuelt hvor mye den koster. I følge Sirens egne nettsider er nå den stående versjonen av klokken for salg ved henvendelse til henne.

Et annet fantastisk produkt fra Siren Elise Wilhelmsen i samarbeid med Elisabeth Florstedt, er You + Me. Det er en dynamodrevet lampe som derfor er helt uten ledninger og kabler. Lampen er et teamarbeid mellom produktet og brukeren, da brukeren rett og slett lader opp lampen ved å dra i snoren. Ett minutt lading gir en halv time med lys! Og lyset kan du ta med deg hvor du vil – ut i hage eller på balkongen eller der du måtte ønske det i huset. Et fantastisk produkt! Rett og slett.
Vi kommer til å vise fram flere av Wilhelmsens produkter etter hvert, ellers kan du jo ta en titt selv på hennes egne nettsider. God fornøyelse.


Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten