Håndmalt fra Wik & Walsøe

10.10.2012

Designerduoen i Wik & Walsøe har alltid vært fascinert av den naturlige og unike skjønnheten i produkter skapt av menneskehender. I ren beundring for håndverket har de derfor designet en helt ny og eksklusiv kolleksjon av håndmalte lysestaker.


I de nye lysestakene lager kontraster i material og finish et spennende og levende uttrykk, Det er enkle objekter med mykt formede kurver i kombinasjon med forskjellige teksturer og håndmalte penselstrøk. Kontrastene mellom glansfulle glaserte og matte uglaserte overflater. Penselmalte metalliske farger, tilfører den diskrete designen en unik og annerledes kompleksitet. Du finner både nye og gamle stjerner i det fineste porselen fra Wik & Walsøe i Norsk Flid Husfliden.

 


Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten