Norsk interiørdesign for det Kongelige Norske Utenriksdepartement i Sri Lanka

12.12.2011

Norske designere holder seg jo på ingen måte kun i Norge, og for Dis interiørarkitekter var en av de siste utfordringene et prosjekt for Det Kgl. Norske Utenriksdepartement, nærmere bestemt en embetsbolig i Colombo, på Sri Lanka.


 

Løsningen er et konsept som tydeliggjør de to ulike verdenene som møtes. Bygget i seg selv presenterer den Sri Lankiske verden, mens møblene og deres uttrykk står i kontrast til dette med et tydelig nordisk uttrykk. For med svømmebasseng i hagen og et lysende elghode fra Northern Lighting i  stua er det ingen tvil om at man er kommet i et hus der ulike verdener møtes! Store rom med mørkt treverk og harde overflater møter møbler med et lett og mykt uttrykk.

Rommene er utformet med ulike funksjoner, slik at huset fungerer både som et hjem og ved representasjoner. Utrolig vellykket og veldig stilig!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten