32 biter limtre satt sammen på intrikat vis til et lekent design med klassisk nordisk uttrykk

13.07.2011

32 biter limtre satt sammen på intrikat vis til et lekent design med klassisk nordisk uttrykk

Det var de ferske designerne Peter Natedal og Thomas Kalvatn Egset som med sin pendellampe ”Diva” umiddelbart fascinerte lysinnovatørene i Northern Lighting og ga dem akkurat det de trengte - en trebasert stemningslampe.

Diva er satt sammen av 32 biter limtre som på et magisk vis skaper en uvanlig asymmetrisk form. Den minner på mange måter om en varm asymmetrisk versjon av Verner Pantons Onion lamp fra 1977. Dynamisk og vakker…, og til og med enkel å skifte pære i! Den har en patentert hengeløsning som gjør den superenkel å håndtere.

Diva mottok merket for god design 2011 og har ikke overraskende blitt svært populær.Den finnes både som pendellampe og som stålampe og er til salgs i ledende interiørbutikker i Europa, men også i Singapore, Hong Kong, Bangkok og Kuala Lumpur hvor de har blitt spesielt populære

Kommentarer

Gravatar profile image

13.07.11 11:01 petter pan Svar

lekkert! For en form - og så i tre!

Gravatar profile image

13.07.11 11:02 Anneli Svar

Tusentakk for fantastisk blogg! Utrolig at det er så mye norsk design rundt omkring som man ikke vet om - dere burde starte en butikk!

Gravatar profile image

15.07.11 10:22 HP Svar

amazing!

Gravatar profile image

23.09.11 11:31 Øystein Svar

Herlig form. Minner om en svingtrapp.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten