Den nye generasjonen sadelstol – Håg Capisco Puls

08.03.2011

Den nye generasjonen sadelstol – Håg Capisco Puls

Den legendariske sadelstolen designet av Peter Opsvik ble utviklet med utgangspunkt i forståelse for kroppen og vårt konstante behov for bevegelse, i ekte Håg-tradisjon. HÅG's ergonomiske filosofi er mer enn at formen følger funksjon. Som de selv ser “Vårt formspråk følger også våre følelser og vår lidenskap, og har som mål å gi deg verdens mest intelligente og nyskapende sitteløsninger. Vi vil bevege deg, innenfra og ut”.

Håg Capisco puls er en videreutvikling av den originale sadelstolen – en helt ny kontorstol som er spesielt utviklet for et aktivt og moderne kontorlandskap. Den er lettere en forgjengeren, i plastmateriale og har nok på mange måter et mer moderne uttrykk. Så da er det bare å bevege seg rundt i kontoret!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten