Duo – andreplass i Designreports Awards under møbelmessen i Milano

18.05.2010

Duo – andreplass i Designreports Awards under møbelmessen i Milano

Loungestolen duo og den tilhørende puffen gjorde det stort under årets messe med sitt særegne uttrykk og ikke minst den spesielle opplevelsen av stoffmaterialet Between, som ble utviklet som del av She-jentenes diplomoppgave ved AHO høsten 2009. Between er designernes egenutviklede ullmateriale, presentert i form av en møbelkolleksjon. I tillegg til en stolen Duo fines det også en puff og en skillevegg av det samme tekstilet som er vevd i samarbeid med Gudbrandsdalen Uldvarefabrik. Stoffet er både mykt og hardt på en gang på grunn av en spesiell kombinasjon av fibre. Stolsetet kan bære en person uten noen form for struktur inni.

Silje Søfting og Eva Marit Tøftum som sammen utgjør SHE design var plukket ut til årets Salone Satellite, den delen av messen som presenterer unge og innovative designere i startfasen. Håpet var at deltakelse på messen skulle hjelpe dem med å etablere kontakter og få satt produktet i produksjon. Når de i tillegg vant andreplass i bladet Design Reports årlige pris ble det enda bedre, og drømmen om å få satt kolleksjonen i produksjon er nok enda nærmere å gå i oppfyllelse. Vi venter spent!

Kommentarer

Gravatar profile image

18.05.10 15:18 gina Svar

likte puffen. Den vil jeg ha! Håper dere oppdaterer oss når de kommer i produksjonog for salg. :)

Gravatar profile image

19.05.10 18:11 min Svar

det skal vi!

Gravatar profile image

20.05.10 14:16 Heidi Svar

Fantastisk! Måtte bare re-blogge det! Men link til dere selvsagt :) http://imwithleia.wordpress.com/2010/05/20/she-designstudio/

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten