Blafre - Retroinspirert design på norsk

19.08.2009

Blafre - Retroinspirert design på norsk

Familiefirmaet Blafre design drives av Ingrid Erøy Fagervik og Remi Fagervik. Som de selv sier; Ingrid tar seg av design og Remi ordner alt det andre (som er ganske mye etter hvert). Firmaet ble til i svangerskapspermisjonen, og bak på hvert eneste kort kan du derfor
lese «Nuss til Nora», med bitteliten skrift.Kolleksjonene til Blafre design oppdateres jevnlig og består av lerrettrykk, diverse papirprodukter som kort og kalendere, og ikke minst de nyeste produktene; matbokser, drikkeflasker og oppbevaringsbokser. Matboksene er virkelig en klassiker med plass til en real norsk matpakke!Blafre Design har over 200 forhandlere her til lands, og i tillegg finner du dem blant annet i Tokyo, Sydney, Reykjavik… Du kan også bestille direkte på deres nettbutikk.
Kommentarer

Gravatar profile image

20.08.09 09:12 linn Svar

åh..! De matboksene er virkelig utrolig kule!

Gravatar profile image

28.08.09 09:28 lillian Svar

love it!

Gravatar profile image

04.09.09 11:38 Siv Svar

Stilige ting!

Gravatar profile image

08.09.09 13:31 solveig Svar

kult!

Gravatar profile image

02.11.09 14:03 Vigdis M. Næsseth Svar

Akkurat passe størrelse faktisk! For småspiste jenter... som har en skive med seg på skolen..

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten